canadian goose jassen canada goose outlet online shop sale

canadian goose

Levi Strauss & Co en Canada Goose hebben een limited- edition heren collectie gecreƫerd , herschept drie van klassieke stukken van de bovenkleding onderneming .

De kledingstukken zijn er in rijke tans en heldere rood , terwijl ook versierd met Canada Goose 's patch en rode tabblad Levi's klassieker . Het enige nadeel De collectie is onderdeel van een run van slechts 300 stuks , die allemaal zullen raken geselecteerde retailers (namelijk Levi 's winkels , Levi.com en Canada Goose retailers ) op 1 oktober .

Hoewel mode - liefhebbers massaal naar David Pecaut Square naar de zomer - waardige kleding te bekijken , zullen ze waarschijnlijk worden het dragen van hun beste val mode om te staren naar designer maxi jurken , rokken en korte broeken die zal ze wensen dat ze in LA woonde .

Alexandra Weston , Holt Renfrew 's directeur van merkstrategie , zegt dat het succes van de heer Reiss in de modewereld - ze zegt dat het moeilijk is voor haar winkels naar Canada Goose op voorraad te houden - komt voort uit zijn vermogen om te blijven op de boodschap .