canada goose bodywarmer jassen canada goose outlet online shop sale

canada goose bodywarmer

In de herfst daalt snel na het noordoosten van de Verenigde Staten , zijn koppels van Canada ganzen klaar om te migreren . Maar hoe werkt elke groep beslissen wanneer haar reis te beginnen Het blijkt dat deze keuze is niet willekeurig -een gans niet gewoon beginnen met de cascade wanneer hij of zij daar zin in heeft .

Tijdens de 2 oktober vergadering van de raad van Onderwijs , Mike Serra , de verbindingsofficieren van de Borough Council aan het schoolbestuur , zei: "Zodra de ganzen vliegen over en zie ganzen zijn hier al , maar ze vallen in en blijven . Dus we kregen een grote toestroom van nieuwe ganzen dit jaar . Dus het is slecht overal . "

Onder de veranderingen in de regelgeving , de december upped de dagelijkse nemen limiet tot 15 vogels per dag per jager . ( De vorige dagelijkse take limiet was 8 ) . Zie het persbericht met betrekking tot deze .

Flock vertrek werd voorafgegaan door een ceremonie , met de nek uitgerekt , zijn er snelle kop gooien bewegingen met de snavel omhoog en herhaaldelijk , en de witte kop patch opvallend weergegeven - het communiceren een intentie om te vliegen ganzen vaak verspreid en hun vleugels en beginnen . om te wandelen in de beoogde vlucht voor een paar stappen ( deze video illustreren dit gedrag ) . Ganders ( volwassen mannelijke ganzen ) waren meer succesvol in het werven zijn familie dan alle andere familieleden , als een kortgesloten verstreken tijd van zijn inwijding van het hoofd - woelen totdat de familie nam de vlucht , hoewel alle gezinsleden geïnitieerd hoofd werpen op een bepaald punt . in een paar gelegenheden toen een opgewonden onvolwassen nam de vlucht , maar de rest van de familie niet te volgen , het vloog in een cirkel en kwam terug met de familie kort .

Movember mittensBritish ontwerper Sir Paul Smith heeft samen met Holt Renfrew met een gelimiteerde oplage van wanten om geld in te zamelen voor Movember , de wereldwijde snor liefdadigheidsinstelling die geld voor de gezondheid van mannen vragen oproept .